Bordergeheimen

Wat is er mooier in de tuin dan een bloeiende border die volgens de regels van de kunst is aangelegd?

In Bordergeheimen legt tuinontwerpster en borderspecialiste Dina Deferme haarfijn uit hoe u de schitterendste borders kunt ontwerpen, creëren en onderhouden.

Ze stelt de beste borderplanten voor, schenkt u tal van kneepjes en toont tientallen voorbeelden die ze in haar eigen tuin bij elkaar sprokkelde. Johan De Meester bracht de borders en de bordergeheimen van Dina op een meesterlijke manier in beeld.

Dina Deferme is tuin- en landschapsarchitecte, ontwierp tal van tuinen en stelt haar eigen prachtige tuin in Hasselt elk jaar open op alle zondagen van juni, juli en augustus. De talrijke bezoekers zijn steevast onder de indruk van Dina’s tuin die ze samen met haar man Tony Pirotte creëerde en onderhoudt. U kunt Dina Deferme ook aan het werk zien in het VTM-tuinprogramma Groene Vingers.

Bordergeheimen uit de tuinkamers van Dina Deferme is meer dan een schitterend kijkboek. Het maakt van u stap voor stap een borderspecialist en uw tuin zal er ongetwijfeld mooier van worden, zodat u er nog meer van kunt genieten.

ISBN 90 209 5960 3 www.lannoo.com

 

Copyright © 2004 - 2013 Deferme. Photography: Johan De Meester