Tuinontwerp voor Gardenshow Shanghai.

  

Ik werd vorig jaar gevraagd om een tuin te ontwerpen voor de Gardenshow in Shanghai, (20000 bezoeker per dag) Een internationale Juri ( hoofd botanische tuin v Korea-schotland-israel en van meerdere Chinese ) heeft mijn ontwerp geselecteerd uit 11 inzendingen (6 van China ,van Engeland, Duitsland,Denemarken en Frankrijk) Belgie is bekroond ,mijn tuin was erg geliefd, hij trok heel veel pers aandacht en ik werd geïnterviewd vr de Chinese tv Ook loopt er tijdens de gardenshow ,nog tot einde juni, een tentoonstelling met prachtige fotos van Belgische tuinen die ik aangebracht /voorgesteld heb. Er is een rechtstreekse vlucht speciaal van Brussel -shanghai ingelegd door toerisme china en ook zij hebben de dingen die ik doe gepromoot. Ik heb 2 voordrachten gegeven (een ervan voor 200p), voor Chinese professionals die heel benieuwd zijn naar onze westerse visie en denkwijze.

 

   

Het laatste nieuws uit de tuin

In de tuin worden weer overal nieuwe plantensoorten geintegreerd, sommige borders volledig omgeplant en aangepast,de moestuin wordt in een nieuw jasje gestoken , op de binnenkoer en voortuin worden honderden bloembollen geplant om zo vanaf de  volgende lente onze bezoekers weer aangenaam te verrassen. 

Bestel nu uw borderplan

(10 x 3 m /30 vierkante meter)

Kant en klare borders uitgedacht door borderspecialiste Dina Deferme, op bladkleur, bladstuctuur en bloemkleur.

Bloeiend van voorjaar tot herfst.

Voorzien van degelijke en sterke vaste planten, rozen en grassen.

Te verkrijgen in verschillende kleuren combinaties.

Een greep uit de kleurengammas:

  • pastels met kleurrijke accenten
  • wit -blauw
  • geel-blauw
  • warme kleuren(geel-oranje rood)
  • paars-blauw-wit

inbegrepen in dit pakket:

  • gedetailleerd ontwerp
  • plantenlijst
  • de nodige uitleg tot realisatie en onderhoud van de border

Kostprijs BTW inclusief : 125€ ipv de normale prijs van 200€

Geïllustreerde voordracht

Aan de hand van een prachtige fotoreportage leidt Dina Deferme u langs haar weelderige borders gedurende een heel groeiseizoen.

Een schat aan praktische tips en interessante ervaringen deelt ze met de toehoorders in haar 2uur durende uiteenzetting.

Onderwerpen als architectuur, onderhoud, bemesting, snoeien, kortom het liefdevol grootbrengen van je tuin worden op een eenvoudige manier besproken.

Reservaties: graag telefonisch op op 0032 475 577408 of tijdens de open tuindagen

Copyright © 2004 - 2013 Deferme. Photography: Johan De Meester